MARTS nyhedsmail 2021

Med endnu en forlængelse af nedlukningen af de danske museer vokser længslen efter jeres besøg. Vi håber, det snart bliver muligt at genåbne, så I fysisk kan besøge den helt nye særudstilling

Naturligvis. Landskabsmalerier af Allan Otte

Allan Otte, Ophobning, 2010. Akryl på plade

Kunst er noget, man ser på skærmen!

Mens vi venter på en genåbning af museerne, kan du besøge Fuglsang Kunstmuseum digitalt, for selv om lyset er slukket på museet for tiden, så lyser billederne stadigvæk.
Det foregår på de sociale medier, hvor vi formidler kunsten, så du stadig kan nyde værkerne og historierne bag. Samlingen, udstillinger og omgivelser bringes i spil på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube.
Det er også på de platforme, på hjemmesiden og her i nyhedsmailen, at vi fortæller nyt om genåbningen af museet, så snart vi ved mere. På forhånd tak for at følge os.

Logo Facebook    Logo Twitter

Et kig ind i ny udstilling

Allan Otte (født 1978) er kunstneren bag forårsudstillingen Naturligvis, der hænger klar på museet og venter på en genåbning. I denne korte video får du et kig ind i særudstillingen og 'møder' den aktuelle kunstner, der deler tanker og idéer bag nogle af sine moderne landskabsmalerier. Hør også museets inspektør og kurator, Liza Kaaring, introducere udstillingen, der vises til 6. juni.

Kunstinterviews på ny hjemmeside

Inden sommer lancerer museet en ny hjemmeside, og vi arbejder lige nu på fuldt tryk for at gøre den lækker og moderne. Et nyt tiltag bliver videoer under overskriften 'Mesterværker', hvor museets kunsthistorikere går i dybden med nogle af samlingens højdepunkter. Få en forsmag på en af disse kunstinterviews her, hvor Fleur Wetterholm fortæller om Jais Nielsens Afgang!.

Støt museet

Glæd en venlig sjæl med et gavekort til Fuglsang Kunstmuseum og støt samtidig museet.
Når vi åbner igen, kan gavekortet bruges i caféen, i museumsbutikken og som entré til udstillingerne.
Læs mere og køb her

Skejten er åben

Alt imens museet er midlertidigt lukket, fortsætter livet på Skejten, der er et fredet engområde nær museet. Vi anbefaler en gratis gåtur i det naturskønne område med masser af plads.
Hvis du hellere vil nyde herlighederne fra sofaen, så følg os på de sociale medier, hvor vi også lægger naturoptagelser op med omgivelserne.

Logo Facebook  Logo Twitter