FEBRUAR nyhedsmail 2021

Vi savner vores gæster, og længes efter at vise kunsten frem. Men i henhold til myndighedernes restriktioner holder museet naturligvis midlertidigt lukket.
Vi glæder os til at åbne igen, så snart det bliver muligt.

Allan Otte, Fastkørt, 2010 Akryl på plade
(c) Allan Otte

Kunsten på skærmen

Så længe I ikke kan besøge Fuglsang Kunstmuseum, kommer vi til jer, for selv om lyset er slukket på museet for tiden, så lyser billederne stadigvæk. Det foregår på de sociale medier, hvor vi formidler kunsten digitalt, så du stadig kan nyde værkerne og historierne bag. Samlingen og udstillinger bringes i spil, og alt efter om du tjekker ind på Instagram, Facebook eller Twitter, vil du få noget forskelligt at se.
Det er også på de platforme samt hjemmesiden og her i nyhedsmailen, at vi fortæller nyt om genåbningen af museet, så snart vi ved mere. På forhånd tak for at følge os.

                                                            Logo Facebook    Logo Twitter    

 

Kommende særudstilling

Allan Otte (født 1978) er en af de mest bemærkelsesværdige malere på den hjemlige kunstscene. Siden sin afgang fra Kunstakademiet i 2007 har han betaget publikum med sine smukke og overraskende skildringer af det danske landskab, der går bagom idyllen og ind i den moderne virkelighed. NATURLIGVIS. Landskabsmalerier af Allan Otte hænger klar til den dag, museerne må åbne igen og vises frem til 6. juni.

Digitale 'omvisninger'

Hvorfor er gipsafstøbninger en del af Fulgsangs samling, når de ikke er originaler? Det har vi spurgt museets nye direktør, Anna Schram Vejlby, om. Få svaret på youtube og find også de andre videoer på museets profil med omvisninger i udvalgte værker.

Genial gaveidé

Glæd en venlig sjæl med et gavekort til Fuglsang Kunstmuseum og støt samtidig museet. 
Når vi åbner igen, kan gavekortet bruges i caféen, i museumsbutikken og som entré til udstillingerne.
Læs mere og køb her

Fuglsang Have

Alt imens museet er midlertidigt lukket, fortsætter livet i Fuglsang Have og på Skejten. Vi anbefaler en gratis gåtur i det naturskønne område med masser af plads.
Hvis du hellere vil nyde herlighederne fra sofaen, så følg os på de sociale medier, hvor vi også lægger naturoptagelser op af omgivelserne.

Bestil kunstbøger

I en tid hvor vi helst skal holde os hjemme, er der efterspørgsel på indendørs tidsfordriv. Vi anbefaler vores kunstbøger, f.eks. kataloget til den kommende udstilling med Allan Otte (200 kr.) eller til den netop overståede udstilling med Wilhelm Marstrand (175 kr.). BESTIL på post@fuglsangkunstmuseum.dk.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

fuglsangkunstmuseum.dk

Logo Facebook  Logo Twitter  

Tlf.: 5478 1414 
Telefontid: Tirsdag-torsdag kl. 11-15 og fredag kl. 11-13

Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk 
Når du modtager Fuglsang Kunstmuseums nyhedsbreve, accepterer du, at vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR).

Afmeld