NOVEMBER nyhedsmail 2020

Med myndighedernes nye restriktioner er det et krav at bære mundbind eller visir på hele museet.
Når du er i caféen eller deltager i et arrangement, kan du tage det af, når du har sat dig. Kravet gælder ikke under 12 år.

Foto fra Marstrand-udstillingen af Ingrid Riis

'Wilhelm Marstrand. Den store fortæller'

Særudstilling 2. okt. 2020 - 24. jan. 2021

Pressen skriver:

BØRSEN:   ’Når Marstrand på lærredet iscenesætter lystige romerske borgere, der danser tarantel, så kan man ikke blive andet end i godt humør. Af samme grund bliver man også i godt humør over at se den meget fine udstilling, som Fuglsang Kunstmuseum har arrangeret...’

FOLKETIDENDE:   ‘Igen er det lykkedes Fuglsang Kunstmuseum at præsentere os for en voldsomt interessant udstilling’

KUNSTAVISEN: 'En meget vellykket udstilling, der kommer rigtig godt rundt om den alsidige kunstners produktion'

Bliv introduceret til Den store fortæller i et offentligt oplæg i foredragssalen søndag 1. nov. kl. 13.

Udstillingen ledsages af en ny bog om guldaldermaleren Wilhelm Marstrand samt en udstillingsplakat.
Information og bestilling her.

Anna i chefstolen!

Ny direktør på museet bliver kunsthistoriker og ph.d. Anna Schram Vejlby, der skal stå i spidsen for fremtidens Fuglsang Kunstmuseum. Anna kommer fra Ribe Kunstmuseum, og har tidligere været ansat på Den Hirschsprungske Samling og Ny Carlsberg Glyptotek. Hun afløser til nytår konstitueret direktør, Tine Nielsen Fabienke, der som planlagt vender tilbage til sin faste stilling som museumsinspektør.

Fuglsang AFTEN 4. november

Hør kunsthistoriker Jesper Svenningsen fortælle om Wilhelm Marstrands maniske billedstrøm og moderne blik for det ironiske, tvetydige og mennesket som socialt væsen. Foredraget kræver blot alm. entrébillet, som kan købes på forhånd (plads til 25 og god afstand).
Museet holder åbent til kl. 20.

Shop løs!

Fuglsang fårene græsser udenfor museet, og indenfor finder du også får – af den raku-brændte slags i smukt dansk design. En anden af butikkens nøje udvalgte varer er de håndlavede glasengle i mange farver fra Dorthe Bent. Køb også brandsmarte mundbind fra loqi med verdenskendte malerier på (Mona Lisa, Skriget etc.).

Gratis guldalderforedrag 30. november

Lolland Bibliotekerne i Maribo inviterer til gratis foredrag om Wilhelm Marstrand, hvor kunsthistoriker Fleur Wetterholm fortæller om museets aktuelle særudstilling. Du kan forhåndsbestille plads på bibliotekets hjemmeside.

Retningslinjer

Du kan trygt besøge museet, for vi følger myndighedernes retningslinjer, og opdaterer os løbende på den vanskelige situation. Du skal ikke købe entrébillet på forhånd, men husk at have mundbind eller visir på, med mindre du sidder ned. Yderligere information her.

Vinteråbningstider

Med vinterens komme holder vi lukket både mandage og tirsdage. Det betyder, at hele museet, inklusive café og butik, holder åbent onsdag til søndag kl. 11 - 16 fra 1. november.
Den første onsdag i måneden holder vi som vanligt åbent til kl. 20 - næste gang 4. november.

Logo Facebook  Logo Twitter