MAJ 2020 nyhedsmail


Vi savner vores gæster, og vi længes efter at vise kunsten frem.
Men i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger holder museet naturligvis lukket indtil videre.
Vi glæder os meget til at åbne igen, når det bliver muligt.

Foto: Ole Akhøj

Kunsten på din mobil eller pc

Vi formidler kunsten digitalt i denne tid, så I stadig kan nyde værkerne og historierne bag. Samlingen og særudstillingen bringes i spil på museets sociale medieplatforme, så alt efter om du går på instagram, facebook, twitter eller museets hjemmeside, kan du 'opleve' noget forskelligt. Der er også løbende nyt om genåbningen af museet på de profiler, så snart vi ved mere. Vi håber, du vil følge os.

                                                       Logo Facebook    Logo Twitter    

Cobra-udstillingen forlænges

Særudstillingen På sporet af Cobra. Vilde visioner 1930-2000 er midlertidigt lukket, men udstillingsperioden er nu forlænget til og med 7. juni med håb om at kunne få mulighed for at vise de vilde, farvestærke værker for publikum igen.

Digital omvisning

Få din helt egen guidede tur ved at klikke ind på vores små nye kunstvideoer på youtube. I denne film fortæller formidler, Guri Skygge Andersen, om Arne Johannessens maleri 'Egetræ. Skejten'. Tjek også de andre videoer ud, der ligger på museets konto.

Katastrofer og mirakler er på vej

Vi er i fuld sving med forberedelserne til sommerudstillingen om Danmarks måske vigtigste tegner og grafiker fra det 20. århundrede - Palle Nielsen. Han ville være fyldt 100 år i år, og den planlagte særudstilling er en fejring og en re-aktualisering af kunstneren, som markerer hans værkers både historiske forankring og nutidige relevans.

Forår

Alt imens museet er midlertidigt lukket, fortsætter foråret i Fuglsang Have og på Skejten. Vi anbefaler en gåtur i det naturskønne område, hvor Fuglsangfårene nu også græsser med deres små lam. Der er smukt og masser af plads.
Hvis du hellere vil nyde herlighederne fra sofaen, så følg os på de sociale medier, hvor vi også lægger naturoptagelser op af omgivelserne.

Genial gaveidé

Glæd en venlig sjæl med et gavekort til Fuglsang Kunstmuseum og støt samtidig museet. 
Gavekortet kan bruges i caféen, i museumsbutikken og som entré til udstillingerne. Læs mere og køb her

Klassisk tidsfordriv

I en tid, hvor vi helst skal holde os hjemme, er der efterspørgsel på indendørs tidsfordriv. Vores puslespil med 1.000 brikker er et oplagt valg til at mindes nogle af Fuglsangs smukke motiver, indtil vi igen må vise originalerne på museets vægge.
Pris: 149 kr. pr. stk. (+ forsendelse).

BESTIL på mail og skriv, om du vælger dette motiv (Johannes Wilhjelm) eller Jais Nielsens 'Afgang!'.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

fuglsangkunstmuseum.dk

Logo Facebook  Logo Twitter  

Tlf.: 5478 1414 
Telefontid: Tirsdag-torsdag kl. 11-15 og fredag kl. 11-13

Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk 
Når du modtager Fuglsang Kunstmuseums nyhedsbreve, accepterer du, at vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR).

Afmeld