April 2020 nyhedsmail

Vi savner vores gæster, og vi længes efter at vise kunsten frem.

Men i forlængelse af myndighedernes opfordring holder vi naturligvis lukket indtil videre.

Det betyder, at arrangementer og udstillinger enten er aflyst, udskudt eller forlænget.

Kunsten bringes ud

Vi formidler kunsten digitalt i denne tid, så I stadig kan nyde værkerne. Det bringer vi eksempler på i dette anderledes nyhedsbrev med et par korte videoer.

På sporet af Cobra

Hollandske Karel Appel var en af Cobras stiftere, fortæller museumsinspektør, Tine Nielsen Fabienke, i denne film om et af værkerne, der er med på Cobraudstillingen.
På sporet af Cobra vil blive forlænget, så I kan nå at (gen)se den, når lukkeperioden er ovre.

Et guldalderportræt

Carl Bloch var en mester i portrætmaleri, fortæller museets kunstformidler, Guri Skygge Andersen, i denne film. Værket hænger i guldaldersalen og tager imod, så snart lukkeperioden er ovre.

Sommerudstillingen forberedes

En af Danmarks væsentligste grafikere, Palle Nielsen, ville være fyldt 100 år i 2020. Det fejrer vi til sommer med hans æstetiske skildringer og skræmmende aktuelle motiver af bl.a. forladte byer og ensomme mennesker. Læs mere om Katastrofer og mirakler. Palle Nielsen 100 år

God påske!

Vi annoncerer alt med forbehold for tiden. Når det er sagt, så har vi valgt at forlænge Cobraudstillingen til 7. juni. Sommerudstillingen planlægger vi at åbne for publikum 26. juni. God påske og pas på jer selv og hinanden.
Fuglsang Have er åben hver dag.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

fuglsangkunstmuseum.dk

Logo Facebook  Logo Twitter  

Tlf.: 5478 1414 
Telefontid: Tirsdag-torsdag kl. 11-15 og fredag kl. 11-13

Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk 
Når du modtager Fuglsang Kunstmuseums nyhedsbreve, accepterer du, at vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR).

Afmeld