Udlejning af lokaler


En god ramme om dit næste møde eller arrangement

 

Fuglsang Kunstmuseum udlejer dag og aften lokaler i smukke omgivelser til afholdelse af møde, konferencer, foredrag og lignende.

 

Museet råder over to lokaler, der hver kan rumme ca. 50 personer. Overstiger deltagerne det antal, råder museet over større sale i KUMUS, der er nabo til museet. Museet udlejer også et mere privat mødelokale til maksimum 16 personer. Sal lejen er inkl. AV-udstyr, projektor og trådløs netadgang.

 

Museumscaféen tilbyder spise og drikke, der kan nydes i caféområdet eller stå klar i mødelokalet.

 

Arrangementet kan krydres med museets og områdets øvrige faciliteter, så som besøg i udstillingssalene, en guidet omvisning i kunsten (dansk, engelsk eller tysk), herregårdsbesøg, en gåtur til det fredede og naturskønne Skejten eller afslapning på en bænk i Fuglsang Have blandt eksotiske planter og bede.

 

Kontakt os for nærmere information om faciliteter, menuforslag og priser.

 

Priser:
Leje af foredragssal på museet op til 4 timer pr. time kr. 500,00
Leje af foredragssal på museet pr. dag kr. 2.000,00
Lejen er inkl. AV-udstyr, eks. projector.


Hvis mødet ligger uden for museets almindelige åbningstid, vil der være tillæg for  vagttilkald. Nærmere information herom kan fås ved henvendelse til museets  administration


Museet råder også over nabobygningen KUMUS med udlejningsmuligheder:

KUMUS huser bl.a. en topmoderne koncertsal, der anvendes til mange kulturelle formål som musik, teater, foredrag, konferencer.
I den modsatte ende af bygningen er der indrettet lokaler til Fuglsang Kunstmuseums børneformidling med forskellige værksteder, udstillingsarealer og en tilhørende gammel have. 

Moderne køkkenfaciliteter, bespisningsområde, teknisk udstyr og trådløs netadgang er også på plads i bygningen.